Класичен мем, Јуниор вели дека жали за кадата со тестенини: „Тој беше добро дете“

Kyle Simmons 28-07-2023
Kyle Simmons

Фановите решија да копаат во минатото на Сенди и Јуниор и пронајдоа откривачка фотографија од пред 19 години. Момчето се појавува како седи во када полна со тестенини.

– По критиките од фановите и контроверзите, Сенди и Јуниор го прекинуваат молкот

Фотографијата е дел од долгиот извештај наречен Седум смртни гревови . Повеќе 90-ти се невозможни. Братот на Сенди ова го смета за најголемо жалење во неговата кариера. Тој дури и не сака неговите деца да го видат ова.

Исто така види: Како Гатен Матарацо од Stranger Things им помага на луѓето да ја разберат клеидокранијалната дисплазија

Јуниор се обиде да се одбрани. Пејачот рече дека има 16 години и дека сè уште не знаел буквално да каже „не“ .

Исто така види: На 11 мај 1981 година, Боб Марли умира.

Дали го имаме мемето на годината?

„Единственото жалење во мојата 23-годишна кариера беше фотографијата на f**кралот што ја направив со инстант тестенини. Се прашувам зошто не реков не. Направив есеј еднаш за тинејџерско списание. Во тоа време, јас бев тинејџер. И не можев да кажам не. Бев убаво дете кое кажуваше да на се. Есејот беше за седумте смртни гревови. Фотографија за секој грев. Во случај на ненаситност, решија да влезам во када полна со тестенини и да направам лице дека тестенините се вкусни“ , се правдаше тој.

Поставувањето на сценографијата не беше многу пријатно. Џуниор објаснува дека бил неповреден, бидејќи пристапот до интернет сè уште недостасувал во раните 2000-ти.

„Но, немаше када или тестенини. Тие фатилекада за бебиња и ја наполнија со рамен јуфки. Излезев моите влакнести нозе. Сигурно имал 15, 16 години. Непријатен, одвратен бизнис. Помина долго време, во тоа време едвај имаше интернет, а некој ја објави таа фотографија на нет. Откако повторно се појави, зборував многу за оваа приказна на социјалните мрежи, но одвреме-навреме некоја доверлива личност налетува на сликата и доаѓа да ме праша што е тоа. Се надевам дека моите деца нема да ја видат оваа слика“ .

Kyle Simmons

Кајл Симонс е писател и претприемач со страст за иновации и креативност. Тој поминал години проучувајќи ги принципите на овие важни полиња и ги користел за да им помогне на луѓето да постигнат успех во различни аспекти од нивниот живот. Блогот на Кајл е доказ за неговата посветеност на ширење на знаење и идеи кои ќе ги инспирираат и мотивираат читателите да преземаат ризици и да ги остварат своите соништа. Како вешт писател, Кајл има талент да разложува сложени концепти на лесно разбирлив јазик што секој може да го сфати. Неговиот привлечен стил и прониклива содржина го направија доверлив извор за неговите многубројни читатели. Со длабоко разбирање на моќта на иновативноста и креативноста, Кајл постојано ги поместува границите и ги предизвикува луѓето да размислуваат надвор од рамката. Без разлика дали сте претприемач, уметник или едноставно сакате да живеете поисполнет живот, блогот на Кајл нуди вредни сознанија и практични совети кои ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели.